Creează-ți cont!

Dacă îți creezi un cont de utilizator, beneficiezi de mai multe avantaje:

 • ai reducere de 5% la comenzile online, făcute după autentificarea în cont;
 • datele tale de înregistrare sunt memorate și nu trebuie să le repeți la fiecare comandă;
 • poți să adaugi în wishlist (lista de dorințe) produse pe care intenționezi să le comanzi, ca să avem stoc suficient;
 • ai acces la anumite pagini și servicii rezervate utilizatorilor înregistrați (de pildă, poți primi prin email noutăți și oferte speciale, prin abonare la newsletter);
Oferte speciale

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII:
        Bine ati venit la magazinul online cosuri-nuiele.ro!

 Va rugam sa cititi cu atentie conditiile noastre inainte de a face o comanda. Folosirea acestui website si plasarea de comenzi online semnifica acceptul dumneavoastra in ceea ce priveste termenele si conditiile mai jos mentionate
Societatea SC Simplu Manager HR  SRL isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

Sunteti de acord si acceptati ca, fara nici o notificare prealabila, putem sterge sau adauga orice informatie pe site sau intrerupe orice activitate fara o notificare prealabila.

 

Generalitati:

    Prezentele clauze sunt valabile pentru afacerile comerciale desfasurate de SC Simplu Manager HR SRL numit in continuare cosuri-nuiele,ro si si persoana fizica  care lanseaza o comanda folosind platforma site-ului www.cosuri-nuielel.ro  sau prin alte modalitati mentionate in mod expres in cuprinsul prezentului contract si care achizitioneaza produsele comercializate de www.cosuri-nuielel.ro denumit in continuare Client.

Acestea constituie cadrul in care se desfasoara relatiile contractuale intre parti, iar clientul a luat cunostinta de ele prin citirea si acceptarea lor la momentul inregistrarii ca utilizator pe site-ul www. Cosuri-nuiele.ro  

 In cazul in care intre parti s-a incheiat un contract care contine clauze specifice, are prioritate acel contract iar prezentele clauze vin in completarea acestuia in masura in care contractul nu contine dispozitii contrare.

 

Definitii :

SITE / DOMENIU- toate informatiile de pe SITE care pot fi vizitate, vizualizate;

CONTINUT -  continutul site-ului, precum si al oricarui buletin informativ sau e-mail trimis UTILIZATORILOR sau    CLIENTILOR sai de catre  cosuri-nuiele.ro

SERVICIU - serviciul de comert electronic desfasurat de cosuri-nuiele.ro  exclusiv pe portiunile public disponibile ale SITE-ULUI, in sensul acordarii posibilitatii CLIENTULUI sa contracteze produse folosind mijloace electronice

UTILIZATOR - Persoana fizica sau juridica de drept public sau privat care are sau obtine acces la CONTINUT, prin orice mijloc de comunicare

CONT - ansamblul format dintr-o adresa de e-mail si o parola care permit unui singur UTILIZATOR accesul in magazinul online in vederea efectuarii cumparaturilor.

TRANZACTIE – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre  cosuri-nuiele.ro catre Client indiferent de modalitatea de livrare;

SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

       Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de Societate, numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs etc., in nici un caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Societatea nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice SC Simplu Manager HR  SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: preluare si livrare comenzi online.

Sunteti obligat sa furnizati datele, acestea fiind necesare facturarii si livrarii. Refuzul dvs. determina neonorarea comenzii. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. 

      De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

DECLINAREA RESPONSABILITATII

     In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

De asemenea, imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, fara o notificare prealabila de catre producatori.

Valoarea maxima a obligatiilor Societatii, fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de Societate de la clientul respectiv.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

          Accesul acestui site de catre dumneavoastra se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Cosuri-nuiele.ro e angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de marfa.

Cosuri-nuiele.ro nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

Cosuri-nuiele.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

Cosuri-nuiele.ro utilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern

TERMENE DE LIVRARE

Termenul de livrare al produselor cumparate de la societatea noastra, in mod normal se incadreaza in  7 zile lucratoare  .

CONDITII DE RETURNARE

Daca nu sunteti multumiti de produsele achizitionate, le puteti returna, si veti primi banii inapoi !

Produsele pot fi returnate fara nici un motiv, in maxim 10 zile calendaristice de la data facturii.

Produsele trebuie sa fie intacte, nedeteriorate.

Pentru retur trebuie sa trimiteti o hartie prin care solicitati returul, fara sa existe un motiv anume, si totodata sa atasati factura si chitanta, sau  copie dupa factura si chitanta, in cazul in care returnati doar o parte din produse.

Taxa aferenta transportului este in sarcina cumparatorului, banii vor fi returnati in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii returului. Banii se vor returna in contul bancar pe care il pune la dispozitie cumparatorul.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Produsul trebuie returnat in maxim 10 zile calendaristice, in aceeasi stare in care a fost livrat, si anume in ambalajul original cu toate accesoriile intacte si impreuna cu documentele atasate. Costurile livrarii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va realiza in cel mult 10 de zile lucratoare din ziua returnarii la sediu a acestuia. De mentionat ca se va returna numai contravaloarea produsului fara cheltuielile initiale de livrare.

In cazul in care produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca nou, Cosuri-nuiele.ro isi rezerva dreptul de a retine o parte din suma ce urmeaza a fi returnata in scopul de a readuce produsul in starea initiala - daca este posibil - sau pentru a acoperi diferenta rezultata din vanzarea produsului respectiv ca second-hand.

Daca produsul nu mai poate fi vandut sub nici o forma, returul poate fi refuzat. In cazul in care clientul prefera reexpedierea produsului, aceasta se va face pe cheltuiala sa.

GARANTII

Produsele noastre nu beneficiaza de garantiie, fiind produse consumabile.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si  cheltuieli de expeditie si/sau incasare.

Societatea nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului.

OFERTE SI GRATUITATI

Ofertele si gratuitatile oferite de  cosuri-nuiele.ro sunt postate pe prima pagina .

Atunci cand sunt mai multe oferte sau gratuitati, ele nu se cumuleaza.

FRAUDA

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator sau de a modifica continutul site-ului www.cosuri-nuiele.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www. Cosuri-nuiele.ro si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care a(u) incercat acest fapt.

LITIGII

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat prin cale amiabila.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Fiind produse realizate manual, pot avea imperfectiuni sau abateri de la dimensiunile  si modelele prezentate.

 

 • caruselmic35
 • caruselmic34
 • caruselmic32
 • caruselmic31
 • caruselmic25
 • caruselmic27
 • caruselmic26
 • caruselmic28
 • caruselmic29
 • caruselmic30
 • caruselmic23
 • caruselmic22
 • caruselmic05
 • caruselmic04
 • caruselmic03
 • caruselmic 23
 • caruselmic 22
 • caruselmic 20
 • caruselmic01
 • caruselmic02
Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
SC Simplu Manager HR SRL © 2018