Găsiți-ne pe hartă
​cu Google Maps,
în Șimonești, Harghita!

CLIC AICI!.

 

Creează-ți cont!

Dacă îți creezi un cont de utilizator, beneficiezi de mai multe avantaje:

  • ai reducere de 5% la comenzile online, făcute după autentificarea în cont.
    ATENȚIE! Această reducere nu se aplică pentru produsele din oferta de Crăciun!
  • datele tale de înregistrare sunt memorate și nu trebuie să le repeți la fiecare comandă;
  • ai acces la anumite pagini și servicii rezervate utilizatorilor înregistrați (de pildă, poți primi prin email noutăți și oferte speciale, prin abonare la newsletter);
Bine aţi venit!

Firma noastra este producator traditional si distribuitor de cosuri si mobilier de rachita. In magazinul nostru veti gasi cosuri si  mobilier de rachita din productie proprie. Produsele  se livreaza la domiciliu in  maxim 7 zile  in toate localitatile tarii prin serviciile de curierat rapid. Plata se face cu transfer bancar (din cont in cont) sau la primirea coletului, la curier.

In caz de nelamuriri si intrebari va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail : extramall.relatii@gmail.com sau la : forgacselemer@yahoo.com  sau la numarul de telefon 0745189904.

Vanzari en gros si en detail: pentru cantitati mai mari sunati la numarul de telefon 0752850136 sau trimiteti un email la adresa de email: forgacselemer@yahoo.com  


 

Returnare Produse

Daca aveţi o problemă cu un produs, care nu a fost rezolvată de catre Departamentul Tehnic sau de Departamentul Vanzări, aţi putea fi capabil de a returna produsul la noi. Primul pas este de a completa acest formular Returnări.

Acest formular trebuie sa fie completat în întregime, si vă vom raspunde prin e-mail în termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.

Produsele trebuie sa fie returnate în ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Vă rugăm sa folosiţi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea în timpul tranzitului. Produsele alimentare si băuturile nu sunt returnabile.

Informaţii Comanda

* Nume:


* Prenume:


* E-Mail:


* Telefon:


* ID Comandă:


Data Comandă:

Informaţii Produs & Motivul Returnări

* Nume Produs:

* Cod Produs:

Cantitate:
* Motivul Returnări:
Produsul este Deschis:


Defecte sau alte Detalii:
Introdu codul in căsuţa urmatoare:

Bazat pe OpenCart Tradus de Shopencart.com
SC Simplu Manager HR SRL © 2021